ALL-IN custom nettbutikk, fra en gjennomtenkt idé til et unikt tilpasset nettsted

Full-service, så vi tar hele prosessen av hendene.

Godt gjennomtenkt, nøye designet og perfekt utviklet

Når du velger et 100% tilpasset nettbutikk, diskuterer vi først formålet med nettbutikken, målgruppen og strategien. Dette resulterer i en funksjonsplan, strukturplan og et konseptutforming. Basert på dette utvikler vi et fullt tilpasset nettsted med unike funksjoner for å oppnå dine mål. Herved tar vi hele prosessen av hendene.

Pris: Få et tilbud tilpasset dine behov

Trinn 1: Utarbeide en plan

Vi starter med en funksjonell plan. Vi oversetter dette til en wireframe og grafisk design.

Målgruppe

Konsept og trådramme

Beskrivelse av funksjoner

Grafisk design

Trinn 2: Bygge

Etter at strukturen og designen er klar, vil våre nettbyggere implementere designet i vårt CMS

Front-end utvikling

Utvikling funksjoner

Hastighetsoptimalisering

Testing

Trinn 3: Administrere

Du vil motta en forklaring om CMS slik at du kan administrere nettstedet selv og utvide det videre. Vi kobler også til Google Analytics og Search Console.

Google Analytics-kobling

Google Console-kobling

Rapporter

Vår kompetanse

 

Å få laget en nettbutikk er et bredt oppdrag. Leter du etter en skjerm for noen få produkter på rad? Eller tenker du på et integrert system med programvare fra Exact eller SAP, for eksempel. En nettbutikk kan til og med vokse til et komplett nettsamfunn! Vår erfaring er mangfoldig og vi tenker sammen med deg om spesifikasjonene. Når det gjelder muligheter, og fremtidssikkert.

Presentasjon og utvikling

Det er viktig at din nettbutikk blir brukt raskt og riktig. Derfor sørger Pureweb at hver side blir tilpasset i riktig størrelse - perfekt for smarttelefoner og nettbrett. I våre prosjekter står “enkelhet” sentralt i funksjonalitet og et strategisk design som er forhåndsgitt i nettbutikken din. Din nettbutikk vil være perfekt og alltid “rask” ladet opp på alle enheter.

Custom nettbutikk

Vi er nysgjerrige på planene dine! Kontakt oss og vis ideen din. Vi er glade for å gi deg råd og informasjon om hvordan du får lager et personlig tema eller tilpasset nettbutikk.

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til. Vi vil deretter sende deg et tilbud som er skreddersydd til din situasjon.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no