ALL-IN custom nettside, fra en gjennomtenkt idé til et unikt tilpasset nettsted

Full-service, så vi tar hele prosessen av hendene.

Godt gjennomtenkt, nøye designet og perfekt utviklet

Når du velger et 100% tilpasset nettsted, diskuterer vi først formålet med nettstedet ditt, målgruppen og strategien. Dette resulterer i en funksjonsplan, strukturplan og et konseptutforming. Basert på dette utvikler vi et fullt tilpasset nettsted med unike funksjoner for å oppnå dine mål. Herved tar vi hele prosessen av hendene.

Pris: Få et tilbud tilpasset dine behov

Vår arbeidsmåte:

Trinn 1: Utarbeide en plan

Vi starter med en funksjonell plan. Vi oversetter dette til en wireframe og grafisk design.

Målgruppe

Konsept og trådramme

Beskrivelse av funksjoner

Grafisk design

Trinn 2: Bygge

Etter at strukturen og designen er klar, vil våre nettbyggere implementere designet i vårt CMS

Front-end utvikling

Utvikling funksjoner

Hastighetsoptimalisering

Testing

Trinn 3: Administrere

Du vil motta en forklaring om CMS slik at du kan administrere nettstedet selv og utvide det videre. Vi kobler også til Google Analytics og Search Console.

Google Analytics-kobling

Google Console-kobling

Rapporter

Planlegging og leveringstid 

Avhengig av kompleksiteten og størrelsen på nettstedet som skal bygges, tar vi høyde for en minstetid på 1 måned for et fullt tilpasset nettsted.

Kostnad for et 100% tilpasset nettsted

Kostnadene til et nettsted som vi utvikler, designer og bygger helt for deg, er helt avhengig av de nøyaktige ønskene du har med hensyn til nettstedoppsettet, antall sider og funksjonaliteter. Kontakt oss for å diskutere alternativene.

 

Be om prisangivelse
 

Gi oss beskjed om hva slags nettsted du har i tankene og hva du forventer av oss, så kontakter vi deg for et pristilbud.

Custom nettside

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til. Vi vil deretter sende deg et tilbud som er skreddersydd til din situasjon.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no