Forbedre fortjenesten med online markedsføring

 

Mulighetene innen digital markedsføring er uendelige. Men også i stadig endring. Det er vanskelig å følge nøye med på denne utviklingen. Å starte er ofte fortsatt mulig, men det er hyggelig å ha en erfaren partner fra din side som tenker sammen med deg for å oppnå maksimale resultater.

Flere besøkende og
flere kunder med online markedsføring

Det er 2020. Du har to alternativer. Å ikke gjøre noe på nettet eller gå for fullt. Vellykkede selskaper gjør det siste. Konkurrentene dine sannsynligvis også. Og kostnadene går til fordel. Alltid. Men til slutt gir det deg mye mer enn det det koster deg. Vi tilbyr søkemotoroptimalisering, Google-annonser, profesjonelle webtekster, konverteringsoptimalisering, sosiale medier og e-postmarkedsføring. En ideell blanding av tjenestener. Vi gir deg gjerne råd om mulighetene.

Din partner online

Sammen med deg lager vi en konkret plan der vi setter opp den mest effektive strategien for digital markedsføring for ditt selskap. Vi tenker på mål (på kort og lang sikt) og ser etter den målgruppen som best passer dine produkter og / eller tjenester. På denne måten jobber vi deretter mot disse målene, slik at maksimale resultater oppnås!

Optimalisering av søkemotorer (SEO)

 

Bli bedre funnet i de organiske resultatene fra Google

 

Med våre SEO-pakker setter vi alt på nettstedet ditt godt for optimal funnbarhet i de organiske resultatene fra Google.

Google Ads

Øverst i Google Search-annonsering med effektive annonser

 

Besøkende kan abonnere på nyhetsbrevet  via nettstedet ditt. Du kan opprette og sende nyhetsbrev i systemet. Vi kan designe og sende ut etter avtale.

Sosiale medier

Profesjonell styring av dine sosiale mediesider og innlegg

 

Hvert seriøse selskap har en profesjonell Linkedin-side, Facebook-side og Twitter-side. Vi bestemmer design, oppsettet og tar vare på de ukentlige innleggene!

E-postmarkedsføring

Send enkelt nyhetsbrevskampanjer med markedsførings automatisering

 

Med vår e-postmarkedsføringsplattform kan du enkelt organisere dine egne kampanjer. Dette er mulig med manuelle og automatiserte kampanjer.

Konverterings-optimalisering 

 

Umiddelbare forbedringer for å konvertere besøkende til nettstedet ditt til potensielle kunder (CRO)

 

Etter en grundig analyse av besøkende og nettsted, vet du nøyaktig hva vi kan gjøre for å gjøre besøkende til virkelige kunder.

Webtekster

 

Vi setter opp strukturen og skriver tekstene dine

 

Mange bedrifter synes det er veldig vanskelig: Skrive tekster for nettstedet. Vi tar denne jobben av hendene dine og utformer sidestrukturen og skriver tekstene for deg. 

Remarketing

 

Få oppmerksomheten til målgruppen din igjen

 

Med en effektiv remarketingkampanje vises iøynefallende bannere for folk som har besøkt nettstedet ditt.

Trenger du en online boost?

Vi er her for deg!

Har du et spørsmål du vil stille våre eksperter om digital markedsføring? Eller trenger du en person for å diskutere markedsføring? Vårt team hjelper deg gjerne!

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no