Kampanjer

Du er klar på en gang: design, CMS og SEO startpakke inkludert

En ny nettbutikk inkl SEO startpakke

Tikk-takk. Du har fem sekunder på deg til å holde en ny besøkende på nettstedet ditt. Pureweb sikrer ikke bare at besøkende blir lenger, men vi forvandler dem også til kunder.

Du har et produkt eller en tjeneste, og markedet venter spent på det. For å selge det på nettet, vil du lage en nettbutikk. Dette innebærer mange spørsmål. Hva slags system bruker du? Hvordan kan kundene betale? Hvordan blir produktet sendt, og må de betale for dette? Men tenk også på kundevennlighet, brukeropplevelse. Ved å gjøre det så enkelt som mulig for netthandlere å kjøpe varene fra deg, får du mest mulig ut av dem. En smart layout av en side eller den såkalte kundereisen kan utgjøre en enorm forskjell. På grunn av manglende kunnskap om konverteringsoptimalisering går du glipp av kommersielle muligheter. Å opprette nettbutikker er virkelig et yrke.

Førpris: 20499,- Nå kun: 14999,-

En ny nettside inkl SEO startpakke

Hvis du velger vår kampanje-pakken, velger du et profesjonelt nettsted i modern design med mange funksjoner inkludert som standard. Du gir tekstene og logoen din og vi gjør resten. Vi sørger da for at nettstedet ditt er bygget i løpet av to uker og utstyrt med våre ALL-IN-moduler. Denne kampanjen har SEO startpakken inkludert.

Førpris: 12499,- Nå kun: 8999,-

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no