Forbedre effektiviteten til nettstedet ditt med konverteringsoptimalisering

Etter en grundig analyse vet vi nøyaktig hvordan konverteringen din kan økes

Conversion%20Rate%20Optimization.%20CRO%

Hvorfor får du ikke noe reaksjoner via ditt nåværende nettsted?

Nettstedet ditt må informere, inspirere, overbevise og konvertere. Hvis sistnevnte ikke skjer (tilstrekkelig) har du enten feil besøkende på nettstedet ditt, eller besøkende er ikke tilstrekkelig informert, overbevist og til slutt konvertert.

 

I begge situasjoner må den eksakte årsaken undersøkes, og hva som nøyaktig kan gjøres for å konvertere flere besøkende til potensielle kunder. Vi hjelper med en grundig analyse og målrettede handlingspunkter som umiddelbart resulterer i en høyere konvertering.

Fantastisk de besøkende...

Imidlertid har alle de besøkende ingen bruk hvis de ikke - eller utilstrekkelig - kontakter deg via et skjema, e-postadresse eller telefon. Gjennom mange års erfaring vet vi hvordan et nettsted skal ordnes og arrangeres for å sikre en høyere konverteringsfrekvens.

KonverteringsKillers

For eksempel er det funksjoner på nettstedet ditt som kan sikre at besøkende velger å IKKE kontakte deg. Eksempler på konverteringsdrap er:

  • For lange skjemaer

  • Langsom lastingstid

  • Mangel på kontaktinformasjon

  • Irriterende pop-ups

  • Uklare oppfordring til handlinger

  • Uklare tekster

KonverteringsGrowers

Det er også funksjoner på et nettsted som kan sikre at nettstedet ditt konverterer veldig bra:

  • Positive anmeldelser

  • Klare tekster

  • Knapper som skiller seg ut

  • Rask lastingstid

50 forskjellige egenskaper

Selvfølgelig er det mange flere (mer enn 50) innhold og tekniske elementer som kan sikre en god eller dårlig konvertering. I en grundig analyse går vi gjennom alle funksjonene på nettstedet ditt og identifiserer hvor forbedringene kan gjøres for bedre konvertering.

Ekspertanmeldelse av nettstedet ditt

Vil du at vi umiddelbart skal undersøke hvorfor nettstedet ditt ikke konverterer bra? For en fast pris på kr 8000,- gir vi en grundig analyse og passende løsninger som du kan implementere eller få implementert.

Konverteringsoptimalisering tilbud

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til. Vi vil deretter sende deg et tilbud som er skreddersydd til din situasjon.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no