Live Chat på nettstedet ditt

Chat live med dine besøkende

Øk konverteringen

 

La besøkende stille et spørsmål med en gang

 

Med denne Chat-appen får du en slående pop-up på nettstedet ditt der besøkende kan stille et spørsmål direkte. Når de har sendt spørsmålet, vil du motta et varsel i nettleseren din (hvis du er til stede). Dette lar besøkende raskt få svar på spørsmålene sine, og de trenger ikke sende deg e-post eller ringe. 

Direkte flere kunder

Et stort antall selskaper bruker Live Chat for å gi de besøkende de beste svarene raskt og enkelt. Programmet er enkelt, billig og ser veldig fint ut. Du kan til og med angi når Chat-skjermen skal eller ikke skal vises på nettstedet ditt. 

Også på mobilen din

Du kan også installere LiveChat-appen på telefonen din. Med den får du ikke bare et varsel i nettleseren din på PCen din, men vil komme på telefonen din med. Er du komfortabel i hengekøyen din på Ibiza ... må du fortsatt jobbe!

Pris: kr 400,- per måned

Har du spørsmål?

'chat live med dine besøkende.'

Olav Strand

Founder / developer

701 41 000

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no