Profesjonell logo

"Et perfekt nettsted skal ha en fantastisk logo"

Profesjonell logo design

En god logo gjør inntrykk

En god logo er lett å huske, lett å gjenkjenne og gjør et klart inntrykk hva det handler om. Du kjenner igjen en godt designet logo. Det ser profesjonelt ut. Fargene er riktige, linjene er riktige, skriftene er riktige, alt er riktig. Vi kjenner alle igjen en dårlig logo...

Få designet et logo

Kr 7599,-

Basert på instruksjonene dine lager logo-designerne våre 3 forskjellige unike logo-design. Du kan velge 1 av disse. På instruksjonene dine kan vi justere det igjen i en korreksjonsrunde. Du kan bruke logoen til alle dine annonseringsformål, og du blir eier av kildefilene. Så du kan gjøre hva du vil med det.

Få en komplett bedriftsidentitet designet

Kr 10999,-

Vil du ikke bare at logo skal designes, men også skrivesaker, visittkort og konvolutter? Det er også mulig! For bare kr 10999,- designer vi både logo, brevhode, visittkort og en konvolutt til deg. Ved levering mottar du alle kildefiler som du blir eier av alle design og kan enkelt få trykksaker trykt hos et trykkeri.

La oss nå lage en profesjonell logo

Fra kr 7599,-

La oss være ærlige. For mange gründere setter sammen en logo selv og ønsker ikke å ha en profesjonell logo designet. De er ofte stolte av det også. Dessverre ser den selvdesignede logoen nesten alltid uprofesjonell og billig ut. Vi anbefaler virkelig at du har en profesjonell logo designet av en ekte designer som har 'trent' til det. Å ha en slik profesjonell logo designet ser bra ut med en gang, og hvis du vet hvordan du skal overbevise en ekstra kunde, vil du allerede ha tjent den tilbake!

Også få laget et profesjonelt logo?

Vil du ha en logo designet og kanskje også et husstil design? Be om et gratis tilbud nå.

I tilbudet viser vi deg nøyaktig hva vi tilbyr. Herved får du øyeblikkelig informasjon om vårt tilbud på nettsteder

 

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no