En perfekt tekst krever oppmerksomhet

Få tekstene dine skrevet av Pureweb

Strukturen, tekstene og innholdet på nettstedet ditt perfekt utviklet.

Profesjonelt optimalisert struktur og innhold

Vil du at nettstedet ditt skal være utstyrt med en gjennomtenkt sidestruktur der besøkende vet nøyaktig hva de skal klikke på i menyen? Og vil du at de senere skal bli begeistret av perfekt skrevet tekster, godt gjennomtenkt innhold og perfekt tilpassede bilder og illustrasjoner? Da er våre innholdspakker løsningen!

Webtekster
 

Vi har allerede gitt hundrevis av nettsteder en tydelig meny og navigasjon som informerer dine besøkende, gjør dem entusiastiske og lokker dem til å gjøre en online forespørsel eller kjøpe. For nettstedet ditt kan vi - sammen med deg - utforme, lage og plassere den beste menystrukturen og tilhørende innhold for deg på din (nye) nettsiden. Dette vil utvilsomt sikre mer suksess for nettstedet ditt!

 

Fase 1: Møte
 

I et omfattende intervju ber vi deg om å få vite mer om bedriften din, kundene dine, markedet og tjenestene / produktene du tilbyr.

 

Fase 2: Struktur
 

Basert på intervjuet og vår erfaring, setter vi ned strukturen på sidene dine og skisserer meny oppsettet for nettstedet ditt. Resultatet er en logisk og attraktiv utforming av nettstedets sider, overskrifter og skjemaer.

 

Fase 3: Skrive, slette og skrive om
 

Vi oppretter deretter innholdet for nettstedet ditt. I de fleste tilfeller vil dette dreie seg om tekster om din bedrift, dine tjenester og kontaktinformasjon. Innholdet kan selvfølgelig også bestå av attester, blogger og kundesaker. Alle tekster for å markedsføre selskapet ditt enda bedre.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no