Google Ads Remarketing

Oppmerksomhet for ditt selskap med bannere.

Vis bannere i Google Display-nettverk

Remarketing er et effektivt markedsføringsverktøy for å nå besøkende til nettstedet ditt via bannere i displayets nettverk til Google. Har den besøkende ikke betalt for kjøpet eller registrert seg, og vil du nå dem igjen? Med remarketing presenterer du tilbudet ditt igjen, med en tilpasset melding.

Hva er remarketing?

Med remarketing kan du nå personer som allerede har besøkt nettstedet ditt med en tilpasset melding. Du kan se remarketing som en "ny sjanse" til å komme i kontakt med besøkende på nettstedet ditt igjen. Ved hjelp av remarketing viser du tidligere besøkende målrettede annonser i Google Display-nettverket. Med de rette innstillingene og profesjonelle bannere kan remarketing hjelpe deg med å gjøre et besøk til en konvertering.

Remarketing gir ekstra muligheter

Ikke mindre enn 96% av alle besøkende på nettstedet ditt gjør ikke det du håper å oppnå; be om et pristilbud, bestille et produkt eller fylle ut et skjema, osv. Vil du da la disse besøkende "forsvinne" igjen og umiddelbart begynne å lete etter nye potensielle kunder? Det er synd, 96% er en enorm gruppe med interesse. Remarketing gir deg en ekstra sjanse til å få dem til å be om et pristilbud, bestille et produkt eller fylle ut et skjema. Forutsatt at en remarketingkampanje er riktig konfigurert, men vi vil ta vare på den!

 

Remarketing-tilbud

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til. Vi vil deretter sende deg et tilbud som er skreddersydd til din situasjon.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no