Kom høyere i Google med SEO i de ubetalte resultatene fra Google

Våre fagpersoner får de rette besøkende på nettstedet ditt

SEO søkemotoroptimalisering

Google bestemmer på grunnlag av mer enn 200 faktorer hvilket nettsted som scorer på hvilket søkeord og hvilken plassering disse nettstedene får i søkemotoren. En stor del av disse faktorene er 'på stedet' eller på nettstedet ditt. Vi kan optimalisere disse egenskaper (innhold, bilder, metadata, interne lenker, etc.) per side med søkemotoroptimalisering, slik at du begynner å score bedre på nøkkelord og at folk finner lett frem til deg.

SEO startpakke

Engangsbetaling kr 4500,-

Vi setter opp alle Google-plattformer godt, slik at du kan komme i gang med optimalisering av søkemotorer. Vi optimaliserer også hjemmesiden for det viktigste søkeordet.

Google Analytics

Google Search Console

Google Min Bedrift

Google Maps

Sitemaps

SEO Metainnstillinger

SEO tekst-hjemmeside

24/7 rapporter

SEO innholdspakke

Engangsbetaling kr 9500,-

SEO-innholdspakken vår inneholder alle komponenter fra Starter-pakken. I tillegg plasserer vi 3 ekstra optimaliserte innholdssider, vi optimaliserer de interne lenker og vi gir noen referanser.

Alt fra startpakken

3 SEO sider

Intervju

Konkurranse undersøkelse

Søkeord undersøkelse

SEO Metainnstillinger

SEO tekst

24/7 rapporter

SEO abonnement

Kr 2500,- per måned

Med SEO-abonnementet jobber vi hver måned for å gjøre nettstedet ditt enklere å finne på viktige nøkkelord. Den ideelle pakken hvis du vil ligge foran konkurransen.

Kun med SEO startpakke

Månedlige SEO tekster

Månedlige nye lenker

24/7 rapporter

Spørsmål angående SEO?

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til. Vi vil deretter sende deg et SEO-tilbud som er skreddersydd til din situasjon.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no