Med vårt SEO abonnement jobber vi hver måned for å gjøre nettstedet ditt enklere å finne.

3 timers SEO arbeid hver måned: kr 2500,- p/m

Søkemotoroptimalisering hver måned

SEO fungerer best hvis du jobber intenst med nettstedet ditt hver måned. Dette gjør du ved å optimalisere tekstene dine, oppdatere innhold og lage nye lenker fra eksterne nettsteder (lenkeoppbygging). Ved å gjøre dette konsekvent og godt, kan enhver organisasjon sikre at de scorer høyt i Google på vanskelige nøkkelord med mye (søkevolum).

 

Vi kan ta vare på denne prosessen for deg for kr 2500,- per måned og gi nye SEO-tekster, ekstra destinasjonssider og koblingsbygging på månedlig basis. Vi jobber på nettstedet ditt i 3 timer hver måned.

Komplett SEO Startpakke

0-måling

Søkeord undersøkelse

Konkurranseanalyse

Koble Analytics

Koble Search Console

Optimalisere tekster

Optimaliser titler

Optimalisere beskrivelser

Optimalisere keywords

24/7 rapporter 

Månedlig konsultasjon

3 timer SEO hver måned

Kort sagt betyr det at vi hver måned jobber med nettstedet ditt i 3 timer for å få deg bedre og bedre på nøkkelord med høyt volum i Google. En måned vil arbeidet vårt hovedsakelig bestå av å plassere nye destinasjonssider og optimalisere tekster, mens den andre måneden vil vi være opptatt igjen med linkbygging og gjøre analyser. Alt for å sikre at du scorer høyere og høyere i Google, får flere besøkende og derfor genererer flere potensielle kunder og salg.

SEO abonnement

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til. Vi vil deretter sende deg et SEO tilbud som er skreddersydd til din situasjon.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no