Med smart innhold gjør vi nettstedet ditt enklere å finne på viktige nøkkelord

Inkludert grundig analyse og tydelig rapportering

SEO boost inkludert tre effektive destinasjonssider

SEO innholdspakken vår inneholder alle deler av SEO startpakken, og vi går et skritt videre. Vi kommer til å gjøre en omfattende søkeordundersøkelse av ofte brukte nøkkelord for tjenestene dine. Basert på den undersøkelsen, gjør vi en 0-måling for å bestemme posisjonene dine i søkemotorene. Så skriver vi 3 effektive destinasjonssider som er optimalisert for viktige nøkkelord.

Engangsbeløp; kr 9500,-

Inkludert SEO startpakke

 

SEO-startpakken vår sørger for at nettstedet ditt er optimalt konfigurert for å starte SEO. Derfor er startpakken en obligatorisk komponent før vi kan fortsette med SEO-innholdspakken. I startpakken kobler vi alle Google-tjenester til nettstedet ditt, og vi kobler Google-tjenestene og nettstedet ditt til vår velordnede online markedsføringsrapport.

 

Intervju for 6 nøkkelord å velge
 

I SEO-innholdspakken starter vi med et (telefon) intervju der vi blir bedre kjent med selskapet og tjenestene dine. Dette gjør at vi bedre kan bestemme hvilke 6 nøkkelord som kan være effektive og hva vi kan fokusere på. Basert på det intervjuet, vil vi se nærmere på Google-statistikken for å se hvilke 6 nøkkelord som søkes etter og hvordan vi kan ordne landingssidene.

 

0 måling
 

I starten av kampanjen starter vi med en 0-måling for å se om du allerede er i søkeresultatene med nøkkelordene vi har valgt. På denne måten kan vi måle effekten av SEO-innholdet over tid.

 

Skrive og optimalisere destinasjonssider
 

For å komme høyere i Google er det selvfølgelig viktig at du har (så mange som mulig) destinasjonssider som er skrevet for både besøkende og Google. Det betyr at vi tar hensyn til nøkkelordene som må returneres til de rette stedene i riktige mengder. Men vi tar også hensyn til at teksten må være hyggelig for potensielle besøkende. Tross alt deler Google ut bøter til nettsteder som fyller destinasjonssider med nøkkelord. Vi finner den rette balansen.

SEO innholdspakke

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til. Vi vil deretter sende deg et SEO-tilbud som er skreddersydd til din situasjon.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no