SEO startpakke, så nettstedet ditt er optimalt konfigurert for en perfekt SEO start

Midlertidig bare kr 4500,-

Google; Min Bedrift, Console og Analytics

Med vår SEO oppstartspakke setter vi alt på nettstedet ditt på riktig plass for optimal funn. Dette betyr at du umiddelbart er logget inn på alle viktige tjenester fra Google for å bli bedre funnet. Med Google Analytics og Google Search Console kan du følge med på hvor besøkende kommer fra dag 1. Med Google My Company og Maps kan nettstedet ditt enkelt finnes i søkeresultatene. Vi optimaliserer metainnstillingene slik at du starter en profesjonell SEO.

Midlertidig kun; kr 4500,-

Komplett SEO Startpakke

Koble til og konfigurer Google Analytics

Koble til og konfigurer Google Search Console

Koble til og konfigurer Google Min bedrift

Koble til og konfigurer Google Maps

Koble til Sitemap med Google Search

Metainstillinger for SEO på hjemmesiden

Optimalisere hjemmesiden for SEO tekster

Nettstedet blir koblet til alle SEO-plattformer
 

For bare kr 4500,- bruker vi en hel dag på å jobbe med nettstedet ditt for å gjøre den enklere å bli funnet. Dette gjør vi blant annet ved å koble nettstedet ditt til Google Analytics, Google Search Console, sette opp og koble Google My Company, koble nettstedets nettstedskart i Google Search og optimalisere metainnstillingene dine. I tillegg optimaliserer vi også tekstene på hjemmesiden din for de viktigste søkeordene dine.

 

Alt satt 1 x riktig
 

Vi ser at mange bedrifter bruker lite tid på å finne nettstedet sitt etter å ha lansert nettstedet. Derfor tilbyr vi å optimalisere alt en gang på alle mulige måter for å gjøre nettstedet ditt umiddelbart kjent på alle Google tjenester.

 

100% innsikt i rapporter
 

Mange byråer gir deg knapt innsikt i resultatene. Hos oss er det annerledes. Først av alt legger vi deg til Google My Business, Analytics og Console-kontoene slik at du kan se live hva som er satt opp og hvordan vi har satt opp plattformene.

 

I tillegg kan du alltid ringe oss, og vi vil hjelpe deg å forstå dataene i din egen Google Analytics og Search Console, slik at du alltid kan se selv hvordan resultatene går.

SEO startpakke

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til. Vi vil deretter sende deg et SEO-tilbud som er skreddersydd til din situasjon.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no