SSL-sertifikat

Ikke alle er klar over det, men et SSL-sertifikat er en av de viktigste utviklingen innen sikkerhet for nettsteder. Med Pureweb tilbyr vi et nettsted med et SSL-sertifikat.

Hva er et SSL-sertifikat?

Med et SSL-sertifikat blir informasjon sendt kryptert via internett. På denne måten oppretter du en sikker forbindelse mellom nettstedet og kundene dine. Med et SSL-sertifikat gir du en klar sikkerhetsgaranti for kundene dine.

Hvorfor er et SSL-sertifikat så viktig?

Alle kan tro at en sikker tilkobling er å foretrekke fremfor en utrygg tilkobling. Bortsett fra at informasjon nå er sendt beskyttet, tilbyr et SSL-sertifikat nettstedseieren en rekke viktige fordeler:

1. En høyere ranking i Google. Google og andre søkemotorer som Bing og Yahoo vurderer nettsteder med et SSL-sertifikat bedre enn nettsteder uten SSL-sertifikat. Og en bedre plassering betyr automatisk flere besøkende.

2. En forbedring av konverteringen. Fordi besøkende kan se at det er et trygt nettsted, er det mer sannsynlig at de kontakter eller legger inn en bestilling.

3. En redusert sjanse for et angrep. Fordi nettstedet ditt er sikret med et SSL-sertifikat, er risikoen for et angrep utenfra mye mindre. Med et SSL-sertifikat har det blitt umulig for uautoriserte personer å avskjære data.

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no