Sosiale medier startpakke

Profesjonelle forretningssider for bare: kr 6999,-

Inkludert: eget design

Vi designer en profesjonell stil for dine sosiale mediesider og innlegg, slik at alt virkelig blir koordinert riktig.

Inkludert: bedriftsider

Vi designer tre selskaper med sosiale medier for deg og sørger for at siden din er utstyrt med en profesjonell header, logo og firmaknapper.

Inkludert: eget design

Vi sørger for at siden din får den mest oppdaterte informasjonen som åpningstider, kontaktinformasjon og en beskrivelse av tjenestene dine.

Se mer profesjonell ut med perfekte sosiale mediesider

Med vår sosiale medier Starter-pakke utvikler vi en profesjonell stilguide for bedriftssidene dine. Som et resultat vet vi, du og muligens andre alltid i hvilket format og stil de skal legge ut meldinger på Facebook, Twitter eller Linkedin.

Vi forbereder også bedriftssidene dine profesjonelt med et slående tittel- og logobilde. Vi fyller ut siden din med alle relevante firmadata slik at alle besøkende kan finne den nyeste informasjonen.

Startpakken inneholder:

Profesjonell design

Skrift, farger og former

Layout Facebook bedriftsside

Layout Linkedin bedriftsside

Layout Twitter bedriftside

Design og plassering

Plassere firmaets logo

Bedriftsinformasjon

Med vår startpakke sikrer du at du kommer godt i gang med sosiale sosiale medier. Pakken inneholder et sett med verktøy for å kunne jobbe profesjonelt med sosiale medier hver uke - om nødvendig.

I stilguiden beskriver vi tekstlig og visuelt hvordan dine sosiale mediemeldinger skal se ut slik at de alltid kommer ensartet på hver plattform. Her beskriver vi farger, skrifter og meldingsdesign. Dette lar deg - eller vi - legge ut innlegg når som helst på dagen som er helt i tråd med din bedriftsidentitet.

Basert på stilguiden forbereder vi (opptil) 3 firmasider for deg. Det kan være Facebook, Twitter, Google My Business, Linkedin og / eller Instagram. Alt du trenger å gjøre er å gjøre oss til din (midlertidige) administrator av siden din. Har du ikke en side ennå? Så lager vi den siden for deg, og vi overfører eierskapet til deg.

Startpakke for sosiale medier

Hvis du fyller ut skjemaet til høyre, vil vi kontakte deg for å forklare hva vi kan gjøre for deg, hva du kan forvente av dette og hvilke kostnader du kan ta hensyn til.

 

Mer enn 740 organisasjoner har allerede fått sin hjemmeside laget av pureweb.no. Ønsker du også et profesjonell nettsted for organisasjonen din som er rask, sikker, effektiv og imponerende? Be om et tilbud på opprettelsen av det nye nettstedet ditt ved å bruke skjemaet nedenfor:

Kontakt oss

Svar innen 2 timer

Omfattende informasjon

Helt uten forpliktelser

Mer enn 740 kunder

Vi er her for å hjelpe deg

© 2020 - pureweb.no